L’Otorinolaringologia (ORL) és l’especialitat mèdica que s’encarrega de la prevenció, diagnòstic i tractament, tant mèdic com quirúrgic, de les malalties de:

OÏDA

VIES AERI-DIGESTIVES SUPERIORS: BOCA, nas i sins paranasals (FARINGE I LARINGE)

LES ESTRUCTURES PRÒXIMES A LA CARA I COLL.

Compromesos amb els nostres clients

PER LA QUALIFICACIÓ DELS NOSTRES PROFESSIONALS

14 metges especialistes en Otorinolaringologia i 9 infermeres i auxiliars clíniques i administratives amb un alt nivell de formació contrastat, i un ampli reconeixement en la Otorinolaringologia Nacional.

PERQUÈ MÉS DE 100.000 PACIENTS ENS AVALEN

En ORL Mallorca treballem atenent pacients des de l'any 2002. Treballem amb les millors mútues i assegurances. Consulta'ns.

PER LA QUALIFICACIÓ DELS NOSTRES PROFESSIONALS

Tota la informació referent als nostres pacients és tractada amb la màxima discreció i les històries clíniques són estrictament confidencials.

PEL NOSTRE BON TRACTE AMB EL PACIENT

Oferim la millor qualitat assistencial amb una atenció molt humana i personalitzada. És el nostre senyal d'identitat.

PEL NOSTRE CARÀCTER INTERNACIONAL

Amb base a l'illa de Mallorca, atenem pacients de tot Espanya i de la resta del Món.

PER TOTS ELS TRACTAMENTS QUE OFERIM

A més de l'àmplia cartera de serveis relacionats amb la Otorinolaringologia fem tractaments d'estètica facial i cirurgia plàstica facial .

Coneix al nostre Equip Troba el teu Otorrino

 • Dr. Manuel Tomás Barberán
  anemptytextlline
  CAP DEL SERVEI
 • Dra. Mónica Caldentey Gallardo
  anemptytextlline
  OTORINOLARINGÒLEG
 • Dr. Johannes Gessner
  Dr. Johannes Gessner
  anemptytextlline
  OTORINOLARINGÒLEG
 • Dr. Gabriel Jaume Bauzá
  anemptytextlline
  OTORINOLARINGÒLEG

Coneix els nostres Tractaments i Serveis

EL Nostre Codi ètico

COMPROMÍS PER VIATJAR

Oferir no únicament la millor qualitat assistencial sinó també una atenció molt humana i personalitzada és una de les nostres senyes d’identitat. Per poder complir aquests requisits, ORL Mallorca, realitza un gran esforç humà i econòmic, el que ens situa pel que fa a dotació tecnològica com a capacitació professional en nivells comparables als millors centres no únicament espanyols sinó internacionals.

INFORMACIÓ

En tot moment els nostres pacients reben, tant verbalment com per escrit, informació detallada del procés que es va a realitzar, oferint informació àmplia i veraç, alhora que es fa coneixedor el pacient de les alternatives terapèutiques. El consentiment informat no és únicament un document legal, sinó que mitjançant l’ús d’un llenguatge comprensible permet informar al pacient del procediment que es va a realitzar, no eximint en cap cas al professional de qualsevol responsabilitat per negligència que es pogués cometre.

FORMACIÓ MÈDICA

Formar part d’ORL Mallorca significa mantenir un nivell de formació permanent i de molt alt nivell. Tots els especialistes disposen de la seva formació pel sistema MIR a Espanya, o equivalent en altres països europeus. El treball del nostre equip és supervisat de manera continuada, podent manejar els casos difícils de manera col·legiada i realitzant sessions clíniques periòdiques, el que permet contrastar opinions i enriquir el coneixement de la resta de membres de la Unitat.

CONFIDENCIALITAT

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre de desenvolupament de la mateixa, tota la informació referent als nostres pacients és tractada amb la màxima discreció i les històries clíniques són estrictament confidencials.